Välkommen till Mina sidor

Här hoppas vi att du som är hyresgäst, och du som skulle vilja bli hyresgäst, känner dig som hemma. Börja med att registrera dig.


Viktig information gällande smittspridning av covid-19 (Coronavirus)

Av omtanke om varandra och för att minska risken för smittspridning av covid-19 (Coronavirus) kommer vi den närmast tiden att ändra våra rutiner. Vi hoppas på er förståelse och respekt för detta.

  • Hör av dig till oss inför ett inbokat möte eller åtgärdande av serviceanmälning om du är sjuk, har symtom eller varit symptomfri i mindre än 48 timmar så hittar vi en annan tid eller lösning.
  • Våra medarbetare kommer inte till jobbet om de är sjuka eller uppvisar några som helst symptom. Även för medarbetare gäller att ha varit symptomfri i minst 48 timmar.
  • För att minska risken för smittspridning håller vi avstånd till varandra, tar vi inte i hand och använder handsprit.
  • Vi ser gärna att ni inte är hemma när vi kommer för att åtgärda era serviceanmälningar. Om ni är hemma ber vi er att vara i ett annat rum när vi genomför arbetet.
  • Hyresgäster som har drabbats av varsel eller permittering till följd av coronaviruset och därför har svårt att betala sin hyra bör höra av sig till oss så att vi tillsammans kan hitta en lösning.
  • Vi har anpassat städningen av trapphus, allmänna utrymmen och kontaktytor som till exempel dörrhandtag.
  • Vi håller våra kontor stängda för spontanbesök. Alla möten måste bokas i förväg.

Läs mer om vad vi gör pga covid-19 (coronavirus)


Redan hyresgäst

Först och främst, välkommen hit! På Mina sidor kan du göra en serviceanmälan och sedan följa ditt ärende. Tryggt och enkelt. Du kan också hitta din aktuella hyra, se hyresavier, få kontaktuppgifter till oss och se vad som händer i ditt hus. Om du bor i ett hus där det går att boka tvättstuga digitalt så är det här du gör det. Logga in och ta en titt.

Letar hyresrätt

På Mina sidor kan du anmäla intresse för lediga lägenheter i Malmö och Stockholm. Våra lägenheter i Västerås förmedlar vi via HomeQ. Kom ihåg att logga in var sjätte månad för att behålla ditt konto på Mina sidor på ikanobostad.se. Vi hoppas att du hittar vad du söker.