Rabatter och erbjudande

Ikano Bostad har samarbete med många olika företag och så klart även våra egna lokalhyresgäster. Några företag erbjuder även dig som hyresgäst hos oss rabatt på sina produkter eller tjänster. Nedan ser du vilka erbjudande som finns tillgängliga för dig.   

När du väljer att teckna ett nytt elhandelsavtal med Mälarenergi Elhandel. kan vi stolt erbjuda dig följande förmåner: 

1. Vi bjuder på den fasta månadsavgiften under ditt första år. När tecknar ett elhandelsavtal genom länken nedan, betalar du ingen fast månadsavgift (35 kr/mån) under de första 12 månaderna. Detta är vårt sätt att välkomna dig till Mälarenergi Elhandel. Och självklart ser vi till att du får en smidit övergång till våra tjänster. 

2. Enkel och bekväm teckningsprocess. Att dra nytt av detta erbjudande är enkelt. 

3. Vi står till din tjänst. Om du har några frågor eller funderingar angående ditt elhandelsavtal eller vår service, är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss antingen via chat på malarenergi.se, via mejl eller telefon. Vi finns här för att hjälpa dig!

Klicka här för att teckna avtal

Vi är stolta över att kunna erbjuda detta förmånliga erbjudande till Ikanos Bostads hyresgäster och ser fram emot att vara din pålitliga partner när det gäller elhandel. När du väljer Mälarenergi kan du dessutom vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Välkommen till Mälarenergi Elhandel!